>
Esthetische Renovatie van Liften

Wenst u uw lift en bijgevolg uw gebouw esthetisch op te waarderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een volledige make-over van het interieur maar ook het exterieur van uw lift koppelt als het ware het nuttige aan het aangename. Onze renovaties hebben betrekking op zowel het interieur van de lift als het exterieur. Wij bieden u volledige interieurrenovaties van liftcabines aan door het plaatsen van volledig nieuwe wanden, spiegels, nieuwe drukknoppanelen, handleuningen, vloerbekledingen, plafondafwerking, LED-verlichting,… Ook aan de buitenzijde van uw lift kunt u een mooie meerwaarde realiseren. Wat te denken van de plaatsing van volledig nieuwe, aan uw smaak aangepaste, bordesdeuren op elke verdieping? Of het vervangen van de externe drukknoppen in diverse kleuren en smaken. De mogelijkheden zijn alvast schier eindeloos.

Op deze pagina vindt u een aantal van onze recente realisaties om u reeds op weg te zetten en om u een idee te geven van de mogelijkheden. Graag bespreken wij uw wensen en uw project persoonlijk met u in verder detail om tot een geslaagde realisatie te komen.

Formulaire

By checking this box, I accept that the data entered in the form above will be used by www.ascenseuratm.be to contact me again as part of my request. The recipients are www.ascenseuratm.be and its subcontractor in charge of the web server. For more information on the processing of your data and the exercise of your rights, please refer to our privacy policy.

loader

Chargement, veuillez patienter…