>
Inconformiteitsstelling en Moderniseringen

Wenst u ook met uw lift de 21e eeuw binnen te rijden?

ATM Liften Ascenseurs begeleidt u graag bij het analyseren, het plannen en het uitvoeren van de make-over van uw lift.

Wij bieden steeds een persoonlijk en op maat gemaakt advies om onze klanten zo goed als mogelijk te adviseren.

Waarom zou u overwegen om uw lift te moderniseren of in conformiteit te stellen? Hierbij zijn er alvast een aantal goede redenen:

  • Wetgeving en veiligheid: de Belgische en Europese wetgeving verplicht eigenaars en beheerders van liften om te voldoen aan de laatste normen inzake veiligheid en gebruiksgemak. Hiertoe kunt u steeds een risicoanalyse aanvragen bij een erkend keuringsorganisme, waarna wij u aansluitend kunnen adviseren over de te ondernemen stappen met bijhorende budgettaire enveloppe,
  • Storingen of gebreken: vertoont uw lift niet meer de betrouwbaarheid van weleer? Treden er af en toe storingen op die zorgen voor ergernis bij de bewoners? Een op maat opgestelde modernisering door ATM Liften Ascenseurs biedt soelaas! Onze techniekers zijn alvast opgeleid om elk lifttype aan te pakken. Wij werken steeds met kwaliteitsvol, Europees geproduceerd materiaal dat open-source en toegankelijk is voor iedere tussenkomst.
  • Comfort en gebruiksgemak: wenst u met uw lift de 21e eeuw binnen te rijden qua comfort, gebruiksgemak, toegankelijkheid voor personen met een beperking en energiezuinigheid? Wist u dat een modernisering van de mechanische en elektronische componenten van uw lift ervoor kan zorgen dat u tot 40% minder energie verbruikt? Daarnaast zijn werkingsstilte, soepelheid en comfort van primordiaal belang.
  • Esthetiek: wenst u een meerwaarde te creëren voor uw lift en uw gebouw in het algemeen? Een complete esthetische renovatie van de liftkooi zorgt alvast voor een mooi visitekaartje in uw gebouw. Deze renovaties worden steeds uitgevoerd in samenspraak met onze klanten om enerzijds het huidige karakter en stijl van de lift te behouden, dan wel om een volledig nieuwe en moderne look, touch en feel te bekomen. U kunt ook terecht op het tabblad “Esthetische Renovaties” om een overzicht te bekomen van een aantal van onze recente realisaties en u zelf reeds een idee te vormen van de mogelijkheden.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector zijn wij steeds in staat om u een passende oplossing aan te bieden.

Wij wensen u ook verder te informeren via de brochure die werd opgesteld door het FOD Economie met betrekking tot de rechten en plichten van eigenaars en/of beheerders van liften. U vindt deze brochure alvast via deze .link

Aarzel alvast zeker niet om ons te contacteren via telefoon of via e-mail, wij helpen u alvast met veel plezier verder!

Formulaire

By checking this box, I accept that the data entered in the form above will be used by www.ascenseuratm.be to contact me again as part of my request. The recipients are www.ascenseuratm.be and its subcontractor in charge of the web server. For more information on the processing of your data and the exercise of your rights, please refer to our privacy policy.

loader

Chargement, veuillez patienter…