Installation d’ascenseurs privatifs - Homelifts

Wenst u een meerwaarde te realiseren voor uw gebouw?

Onze Home Liften zijn ontworpen met het oog op een perfecte integratie in uw huis. Voor ons gaat het niet enkel om een lift maar om de reële meerwaarde voor u en voor uw woonst.

Onze producten zijn ontworpen in de geest van het bekende en alom geapprecieerde Scandinavisch design in samenwerking met onze Zweedse partner/leverancier. Onze mobiliteitsoplossingen zijn volledig aanpasbaar aan uw huis of situatie en het design kunt u samenstellen volgens uw eigen smaak en voorkeuren met tal van mogelijkheden.

De kwaliteit van onze producten evenals een naadloze integratie in uw woonst zijn onze absolute prioriteiten.

Gezien onze installaties zich vormen naar uw wensen en uw situatie, raden wij u steeds aan om ons te contacteren en zodoende een aangepaste studie te kunnen uitvoeren voor uw concrete vraag.

Wij hebben steeds de mogelijkheid om u een Homelift aan te bieden die afgestemd is op uw esthetische voorkeuren maar uiteraard ook op uw budget. Hiertoe kunnen wij u diverse types installaties aanbieden die verschillen qua grootte, omvang en toepassing om op die manier een naadloze integratie in uw woning te garanderen. Wij installeren zelfs liften buiten tegen de gevel van uw woning, in de traphal of op gelijk welke andere plaats die u geschikt acht. Onze huisliften vertrekken steeds van een autonome structuur en staan bijgevolg grotendeels op zichzelf. Zodoende voorzien wij eveneens het plaatsen van de (al dan niet) gesloten liftschacht en dit met een minimale impact op uw gebouw. U beschikt dus over één enkele partner die voor u de installatie van uw Homelift van A tot Z zal opvolgen.

Aarzel alvast zeker niet om een kijkje te nemen op de website van onze leverancier om inspiratie op te doen: https://www.aritcohomelifts.com/fr/

Onderstaand vindt u reeds enkele voorbeeldinstallaties om u reeds een eerste idee te geven van de diverse mogelijkheden.

Formulaire

By checking this box, I agree that the data entered in the form above will be used to contact me as part of my application, in accordance with our privacy policy.

loader

Chargement, veuillez patienter…